Sloop Zorgcentrum Panhuys Hulsberg

In opdracht van Smeets Bouw heeft Janssen Aanneming het zorgcentrum Panhuys in twee fasen gesloopt. De oppervlakte  van de gebouwen die gesloopt zijn, bedraagt 2900 vierkante meter. De totale vloeroppervlakte van alle verdiepingen samen bedraagt 7850 vierkante meter.

Na een een succesvol gerealiseerde bestemmingsplanwijziging is gestart met de sloopwerkzaamheden van fase 1. Deze omvatte 12 aanleunwoningen en 1 vleugel van het zorgcentrum. Vervolgens heeft bouwaannemer Smeets Bouw het zorgcomplex voor Sevagram gerealiseerd, waarbij tijdens de bouw het resterende deel van het oude Panhuys in gebruik is gebleven.

Na de bouw van het nieuwe zorgcomplex is gestart met de sloopwerkzaamheden van fase 2.  Op deze plek zullen 10 woningen voor Woningstichting Wonen Zuid gerealiseerd worden.

 


Recente projecten

Center Court
Het gehele Center Court Kerkrade terrein bouwrijp op leveren.
Lees meer over dit project
Hemelwaterafvoer Tunnelweg
Door de uitbreiding van de parfumfabriek, Next Generation Parfumes, moest de hemelwaterafvoer gescheiden worden van de riolering.
Lees meer over dit project
Sloop woningen voor woningvereniging HEEMwonen
In de wijk Oud Nieuwenhagen worden, in opdracht van de woningvereniging HEEMwonen, 24 woningen en 1 bedrijfspand gesloopt, om plaats te maken voor nieuwbouw.
Lees meer over dit project