Sloopwerken

Janssen Aanneming is een erkend gecertificeerd sloopaannemer met ruim 25 jaar ervaring in het vak. Wij zijn gespecialiseerd in zowel totaalsloop als renovatiesloop en bieden u totale ontzorging aan, zo nemen wij bijvoorbeeld ook asbestsaneringen voor onze rekening.

Wij zijn de eerste keus van veel overheden en woningbouwverenigingen, opdrachtgevers uit de grond-, weg- en waterbouwsector (GWW), gemeentes, bouwbedrijven, projectontwikkelaars, instellingen, industrie en particulieren. Zij prefereren ons vanwege onze zorgvuldige voorbereiding en verantwoorde uitvoering van hun sloopproject, rekeninghoudend met mens en omgeving en een veilige werkwijze.

Janssen Aanneming sloopt regelmatig gebouwen die plaats moeten maken voor een nieuwe bestemming. Voor deze nieuwe bestemming verzorgt Janssen Aanneming het noodzakelijke grondwerk voor de nieuwbouw en legt de infra- of groenvoorziening aan.

Totaal sloop

Elk sloopproject nemen wij - indien gewenst - van A tot Z voor onze rekening, inclusief de aanvraag van de benodigde vergunningen en het afsluiten van de nutsvoorzieningen. Uiteraard wordt het sloopproject uitgevoerd volgens een sloopveiligheidsplan - dat opgesteld wordt aan de hand van een inspectie en inventarisatie – en conform de wensen en eisen van de opdrachtgever. Janssen Aanneming is uw betrouwbare partner en weet om te gaan met complexe en omvangrijke projecten.

Renovatiesloop

Bij een renovatiesloop wordt meestal een gedeelte van een gebouw gesloopt en/of gestript tot cascogebouw, de draagvlakken worden vaak intact gehouden. Hier komt precisie, vakmanschap en ervaring bij kijken. Vanzelfsprekend proberen we overlast voor omwonenden zo veel mogelijk te beperken. De renovatiesloop wordt geheel uitgevoerd conform de wensen en eisen van de opdrachtgever.

Recycling

Omdat u bij Janssen Aanneming terecht kunt voor complete projecten van sloop tot renovatie, blijven er afvalstoffen, bouwstoffen en andere materialen over. Omdat milieuvriendelijkheid zo hoog bij ons in het vaandel staat, recyclen en verkopen we materialen die hergebruikt kunnen worden. Op deze manier streven wij er naar om zo min mogelijk het milieu te belasten. Benieuwd wat we met de afvalstoffen van uw project doen? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Certificaten


Meer informatie over het BRL SVMS-007 certificaat lees je in deze speciale flyer. Download hem hier.