Magistraat Heerlerheide

Magistraat Heerlerheide

Janssen Aanneming heeft het grondwerk en infra gerealiseerd bij een appartementencomplex in Heerlerheide. Dit nieuwe complex met 32 sociale huurwoningen maakt deel uit van de herinrichting van het centrum van Heerlerheide.  Het complex genaamd De Magistraat is gerealiseerd op de hoek van de Keekstraat en de Heulstraat in het centrum van Heerlerheide. Het complex heeft voor alle appartementen een eigen parkeerplaats op een voor derden afgesloten binnenterrein. Het gebouw bestaat uit twee delen en vormt een mooie overgang tussen de hoogbouw in het centrum en de laagbouw van de gezinswoningen in de woonbuurten om het centrum heen.

De plannen voor De Magistraat zijn ontwikkeld binnen de kaders van "Heerlerheide Nieuwe Stijl". Bij dit omvangrijke herstructureringsproject hebben de gemeente Heerlen, Weller, Sevagram, Movare, de ondernemers van Heerlerheide en vele andere partners samen het centrum van Heerlerheide vernieuwd. Het ontwerp is gemaakt door Harnischmacher Architecten uit Heerlen. Smeets Bouw voert het project uit.


Recente projecten

Center Court
Het gehele Center Court Kerkrade terrein bouwrijp op leveren.
Lees meer over dit project
Hemelwaterafvoer Tunnelweg
Door de uitbreiding van de parfumfabriek, Next Generation Parfumes, moest de hemelwaterafvoer gescheiden worden van de riolering.
Lees meer over dit project
Sloop woningen voor woningvereniging HEEMwonen
In de wijk Oud Nieuwenhagen worden, in opdracht van de woningvereniging HEEMwonen, 24 woningen en 1 bedrijfspand gesloopt, om plaats te maken voor nieuwbouw.
Lees meer over dit project